Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok!Szeretnétek azt kipróbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok!Szeretnétek azt kipróbálni, hogy egy nektek tetsző domina felcsatolhatós műpénisszel megdugjon titeket?

Figyelt kérdés

Van, aki kipróbálta? Milyen élmény volt?

Férfi vagyok, szóval ne kérjetek tőlem semmit! 😂

okt. 20. 07:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Dugjon szét! :) Szeretem a szexi határozott nőket!
okt. 22. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
A 2-es az biszex, mert biologiai ferfival csinalta(igazi faszra vagyott), de szerintem,ha no ad neked prosztata orgazmust, akkor az meg hetero dolog.
nov. 6. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen kipróbálnám!dildóval már dugott meg csaj az nagyon jó volt!
dec. 25. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem dominával, de egy egykori barátnőmmel kipróbáltuk. Érdekes élmény volt. Az egész abból indult ki, hogy beszélgettünk, hogy hogyan élik meg a férfiak és hogyan a nők a szexet.
dec. 25. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!