Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok mit csinálnátok ha rajtakapnátok a párotokat miközben maszturbál?
Figyelt kérdés
okt. 19. 15:48
1/9 anonim válasza:
Beszállnék hozzá én is és közösen csinálnánk.
2/9 anonim válasza:
Azonnal beszálnék, izgató még a gondolata is ennek. 47/N
3/9 anonim válasza:
Érdekesek a fenti válaszok, én eddig úgy tudtam, a nőket inkább zavarja, ha tudják, hogy a férfi kiveri, dacára, hogy szex is lehetne...
Örülök, hogy vannak belevaló nők is azért :)
F/52
5/9 anonim válasza:
Az én feleségem csak azt kérdezi meg ilyenkor, hogy "nem jössz aludni"? Vagy azt mondja, hogy "verd ki magadnak aztán gyere aludni".
6/9 anonim válasza:
Az én párom simán végignézi,ha kiverem.Sőt besegít.
7/9 anonim válasza:
a feleségem tudja, hidegen hagyja. nincs szex 3 éve 50 ffi
8/9 anonim válasza:
7-es, nálunk meg inverzben. Én igényelném a szexet,a kedves párom inkább elvonul a wc-re önkielégíteni, mondván, tényleg wc-re megy. Mostanra jó ha 5-6 naponta van sex. Szerető is játszik, ez biztos. Ezt a mi kapcsolatunk nem éli túl. 34/N
Pedig az önkielégítéssel nincs bajom, de ebben a formában szerintem gáz. Szóval a kérdezőnek válaszolva: én szakítok.
9/9 anonim válasza:
8-as nekem is van szeretőm de nem mindig tudjuk összehozni. igényelném de ezt dobta a gép. kell az anyagcsere, 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!