Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fáj az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fáj az első szex?

Figyelt kérdés

Ha a fiú még szűz és elmondása szerint vastag farka van.

Félek hogyha úgy alakulna fájdalmat okozna nekem így, még nem feküdtem le senkivel

okt. 17. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Akivel én lefeküdtem, annak is nagy volt. Viszont nem amatőr, hanem öregebb róka volt, tudott bánni vele.

Ha félsz, keress fel egy olyat, amit írtam.

okt. 17. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Nagyban függ a pasitól. Ahogy elöttem is írták.
okt. 17. 23:49
 3/8 Attila8890 ***** válasza:
16%
Első alkalommal ne egy kisfiú legyen a partnerem hanem egy fèrfi aki figyel ràd ès tud ès akár is neked örömet okozni ne egy fiú aki egy perc alatt akár belèd èlvezni
okt. 18. 05:11
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

Attol fűg milyen vastag neki?,ha fiú tényleg szűz hamar elfog élveszni.

Nagy fájdalmat nem fog okozni maximum kicsit...,

szűzhártyát átt fogja törni vastag farkával,azután jobb lesz.

1/3 és 3/3 jól mondják olyan vegye el szüzeségedet aki már tapasztaltabb profi ,tudja használni ha vastag is,föleg meg kell biznod a partnered ben mert ha.

Nem vagy biztos menne lefegüdj velle mert szüz a srác és vastag neki és tartasz töle hogy fájdalmat okoz vastag farkával

Keres olyat aki 100%tudja hogy kell használni vastag nagy vagy közepes farkát.

Tapasztaltabb férfiak jobban birják ,a szüz srác nem fogja birni sokáig és gyorsan elélvesz tapasztaltabb férfi csak akkor élvesz el ha elötte neked okozot örömöt orgazmusot lett tölevagyis velled élvesz el egyszere.

okt. 18. 05:54
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

4/4 vagyok hozzá fűzném hogy 20 évesen vesztetem el szüzeségemet egy tapasztaltabb nővel idösebb volt nálam ,tudta dolgát ,meg is dicsért szüzként átlagnál tovább birtam mert egyszere tudtunk elmenni,szuper volt.

Azt a pozitiv jelzés amit adot nekem tudtam rá hangolotni ,nem izgultam nem pánikoltam be.

Sokat számit környezet vagy az hogy szüz vastag farku srác hogy áll hozzád,egészheu? azért akkar velled lefeküdni mert elveszitse szüzeségéd és önzö modon kiakkar hagyni belöle vagy olyan élmény legyen belöle ami pozitivan foghadni az egész életedre.

FF35

okt. 18. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Ez meretfuggo!
okt. 18. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Én 3 lánynak voltam első mindegyikel ovatos voltam nem fájt nekiek rosszabra számitottak még meg is köszönte hogy ovatos voltam velük sikosito nélkül

19 éves es a másik kettő 23 eves volt akkor

okt. 18. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Én meg 8-nak, na és? Ha a síkosítót ismered, nem is értem miért nem használtad.

Akkor nem az lett volna hogy rosszabbra számitottak...

okt. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!