Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Támogatnád-e a nők újraelosztá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dosser kérdése:

Támogatnád-e a nők újraelosztását?

Figyelt kérdés
okt. 17. 19:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%
Én inkább az incelek kötelező kémiai kasztrálását támogatom. Ha nincs nemi vágyuk, nem fantáziálnak ilyen hülyeségeket és máris hasznosabbak lesznek az egész világ számára.
okt. 17. 21:15
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Ha a te elvedet követjük akkor akit neked "osztanak" amellett kell maradnod. Függetlenül attól hogy az a nő hogy néz ki vagy milyen a személyisége...

Gondolom így már nem is tetszene annyira...

okt. 17. 21:24
 23/33 anonim ***** válasza:
63%

"kötelező kémiai kasztrálását"

Én annyit enyhítenék, hogy hogy csak akkor kötelező, ha megnyilvánul. Ha csak úgy magának dünnyög, akkor még nem.

okt. 17. 21:26
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért lett párom mert jóképű pasi vagyok. Hanem mert embernek néztem a kiszemelt lányt és kedveskedtek neki. De te ezt sose fogod megérteni.
okt. 17. 21:30
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
Na már csak ez hiányzik! Engem jóképű pasinak tartanak majd rámsóznának valami idős szingli öreglányt! Engem is utasitott már vissza csinos nő én is mondtam nemet mások szerint csinos nőnek. Ez igy működik! Na és ki osztaná el a nőket gondolom te. Kiváncsi lennék a nők mit szólnának hozzá.
okt. 23. 19:07
 26/33 anonim ***** válasza:
72%
A természetes kiválasztódással nem kell tenni semmit.
okt. 23. 22:05
 27/33 anonim ***** válasza:
36%

Hát, az az igazság, Nekem bizony nem igazán jutott nő és eddigi életem nagy-nagy részében igencsak szerencsétlen voltam; és mindemellett mostanában eléggé ©@nos(kodó) vagyok...

DE ha aközött kéne választani, hogy "újraosszanak" nekem egy tip-top modellnőt vagy hogy valami ISTENTELEN módon elverjem a mélyen nem tisztelt kérdezőt, én ABBAN A PILLANATBAN ragadnám a kezembe a furkósbotot.

😐

okt. 23. 23:15
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem mert nekem kell mind a 10 csinos nő!

Keress magadnak.

Bár attól tartok hogy neked nem csak a külsőddel van baj hanem a fejben is.

okt. 24. 11:08
 29/33 anonim ***** válasza:
58%

Boldog lennél ha lenne egy csinos nőd mert "kaptál" de te kicsit sem jönnél be neki?

Tudnál vele úgy lenni hosszútávon?

Tudnál vele úgy szexelni hogy ő nem kíván?

okt. 24. 11:14
 30/33 anonim ***** válasza:
79%
Dosser simán megtenné. Gondolod, hogy a nőnek a lelke is érdekli?
okt. 24. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!