Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rekordotok? Hány különböző emberrel dugtatok egy nap alatt?
Figyelt kérdés
A srác, akihez néha felmegyek szexelni, egyszer azt mondta, hogy aznap már 5 különböző nőt dugott.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek kamuzik-e, hanem, hogy nektek mennyi a rekord vagy mennyiről tudtok ismerősi körben:
Egy napon belül mennyi különböző ember volt különböző időben?
okt. 17. 15:41
2/17 anonim válasza:
Nekem 2.A párom,és a másik pár nőtagja akikkel párcseréztünk.
4/17 anonim válasza:
2. Az akkori parom es kesobb a szeretom (nem veletlenul volt) meg az egyetemi evek alatt.
5/17 anonim válasza:
Eddig max 4 pasi volt egy nap igaz abból ketten ugyan akkor
6/17 anonim válasza:
Bevallom 1.
Egyszer majdnem 2 lett, Déva majdnem mint tudjuk egyenlő a semmivel...😂
7/17 anonim válasza:
Nem csináltam ilyen versenyt de az fősulin két csajnak voltam a szeretője és 1 óra különbséggel mind a kettővel, csiszolta az egomat a dolog. F.
9/17 anonim válasza:
Nálam kettő volt a max. Ez az elmúlt 30 évben összesen kb. háromszor vagy négyszer történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!