Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol élveztél el véletlenül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol élveztél el véletlenül?

Figyelt kérdés

Volt olyan hely, ahol véletlenül elélveztél?

Én egyszer történelem dolgozat közben. Annyira izgultam, a tanár már fölöttem állt és számolt vissza... Közben csöndben elmentem.

okt. 17. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Volt, többször is előfordult velem. F
okt. 17. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Véletlen elképzelni sem tudom, hogy lehet elélvezni :D

30N

okt. 17. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Velem nem volt még ilyen, de egy buliban egy lánnyal táncoltam, ő váratlanul megcsókolt, átölelt, és éreztem, hogy ott helyben elélvezett...
okt. 17. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Készültem hogy végre meglesz az első szopás és amint a hegyemhez ért a csaj már lőttem is. Szerintem rájött hogy szűz vagyok :)
okt. 17. 17:34
 5/10 Oldfire ***** válasza:
24%
Véletlenül elmenni? Ezzel foglalkoztok az óvodában? Inkább LEGOzzatok...
okt. 18. 06:45
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Strandon a lány simogatott a talpával olyan izgi volt,hogy elélveztem tőle
okt. 18. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Tisza tó kört mentünk biciklivel az egy nagyobb barárti társasággal. Én soha nem tekertem még ennyi egyszerre, és néhány km. után éreztem hogy egész kellemes ahogy ott nyomodik, dörzsölődik kicsit az ülésen. kb negyed távnál éreztem hogy ebből így baj lesz, és nem sokkal később még fél táv előtt ahol megálltunk enni elélveztem.

Nagyon nagyon fura volt

okt. 19. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
#7-es gondolm nem ffi vagy :)
okt. 22. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
7-es vagyok, és nő, igen
okt. 23. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
volt olyan intenzív mint egy normál szex? általánosban rúdmászáskor voltak bizsergető közeli ejakulációs élményeink.
okt. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!