Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek belemenjek, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenjek, vagy nem lenne helyes? Vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költöztek ide az utcába, majdnem szemben laknak. Ő is én is sokat biciklizünk csak úgy. Nem rég odajött hozzám mikor indultam (látásból ismertem már) és megkérdezte nem e lenne baj, ha együtt mennénk mert erdős részek is vannak és már elég sötét van és hát kicsit parázik... Mondtam persze, hogy nem gond. Azóta bicikliztünk többször együtt, meg közbe persze beszélgettünk. Tegnap mikor megálltunk mondta már nagyon átfagyott a keze. Kérdezte, hogy az enyém is, mondtam nem nincs is olyan hideg, és megfogta a kezemet hogy melegítsem fel neki, közben nevetett.

Mikor hazaértünk megkérdezte nem e lenne kedvem átmenni hozzá pénteken vagy hétvégén (mivel suliba jár még) valami horrort nézni mert ezt szeretjük mind a ketten. Mondtam neki visszatérünk rá még addig, mondta ok és elköszöntünk.

Én úgy gondolom valami filmnézés extrákkal programra gondolt, de nagyon gáz lenne ha félreérteném. Szerintetek? A másik amit nem írtam a korkülönbség. Ő 17 éves csak, pár hónap múlva lesz 18. Én meg már 33 vagyok. Nem lenne gáz kikezdenem egy ilyen fiatal lánnyal? Kb lehetnék az apja. De nagyon kedves csaj, külsőleg is bejövős, jól néz ki.

okt. 17. 10:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Volt már pasija?
okt. 17. 14:50
 22/33 A kérdező kommentje:

21.

Azt nem tudom. Ilyenről nem beszéltünk.

okt. 17. 15:54
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
Inkább nálad nyögjön mint a szülei hallatára
okt. 17. 16:11
 24/33 anonim ***** válasza:
Mi a cél(ja)? Kapcsolat vagy csak szex? Az ilyet szerintem tisztázni kellene előre.
okt. 17. 19:08
 25/33 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom mit kell ezen agyalni. 33 évesen még egyedül élsz, akkor mire vársz? Itt repül a sült galamb! Az lehet esetleg a baj, hogy leendő anyósék túl közel laknak. ;) Bár, ha jóban tudsz lenni a szüleivel, akkor még előnyös is lehet, mert lesz aki hazavigye a porontyokat az oviból, suliból, lesz aki vigyáz rájuk ha betegek és nem kell a szülőknek táppénzre menniük. :P Vagy ne rohanjunk ennyire előre? :)
okt. 17. 21:47
 26/33 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltünk, mondtam jobb lenne nálam, nem akarok zavarni náluk. Bele ment azonnal. Szombaton nézzük a filmet. :)
okt. 18. 09:51
 27/33 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen, itt látszik, hogy vannak jól szituált 30-as pasik is, akikre a friss tizenévesek is felnéznek. Sajnos az én ismeretségi körömben a legtöbb harmincas már masszív alkoholista.
okt. 18. 09:57
 28/33 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Én nem iszom, nem cigizek. Nem vagyok kigyúrt, de vékony sem, szoktam mozogni nem vagyok túlsúlyos stb...

Egyébként jóval 30 alattinak tippelt eddig mindenki külső alapján.

okt. 18. 11:10
 29/33 anonim ***** válasza:
51%
Na megkúrtad?
okt. 23. 12:44
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Na, összejött?
okt. 23. 18:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!