Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok erotikus történeteke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok erotikus történeteket írni?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen szexuális fantáziákról írsz? És főként, mit érzel olyankor?

okt. 16. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy én írok . De én olvasni szoktam őket és hát... van egy kettő ami beindít. 34 F
okt. 16. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, de teljesen magunkra van szabva, amire vágyunk vagy amit már átèltünk és ismèt jó lenne.
okt. 16. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. torte-net.hu oldalon publikálom őket. Anya-lánya szextörténeteket szoktam írni leginkább
okt. 16. 18:46
 4/7 StevenUp ***** válasza:
100%
Régen írtam. Aztán lett csajom és inkább megélem, minthogy leírjam
okt. 16. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno gondolkodtam egy ilyen történetet egy könyvben. Habár megírtam de sehol nem publikáltam. Meg már talán meg sincsen. Helyzet kihasználás volt a szitu
okt. 16. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben az smpixie-re írogattam VIP tagságért. Bdsm sztorik voltak többnyire, de volt néhány nem bdsm fantázia is kolléganőkről. Most már nem vagyok fent és nem írok. 39f
okt. 16. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, de csak a magam kedvére. Amik felizgatnak, azt írom le mindenféle extrém helyzetben. Általában idős úr vastag farokkal-fiatal lány, leszbikus, vagy hármas felállásban.
nov. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!