Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is járatok már úgy hogy a párotoknak csináltatok egy pár nude képet vagy pikánsabb képet de végül elfelejtettétek elküldeni mikor megcsináltátok?
Figyelt kérdés
Nálunk mostanában egyre gyakrabban előfordul, esetleg úgy látom ezeket a képeket hogy jéé ezt 2 napja csináltam neked, vagy esetleg én látom meg a képei között. Ez normális? Vagy már én komplikálom túl a dolgokat.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy mostanában a szexet mégjobban kerüli velem miközben elvileg ilyen képeket készít.
okt. 16. 17:21
1/11 anonim válasza:
Haaat. Biztos neked csinálja ha közben meg hanyagol?
2/11 A kérdező kommentje:
#1 ettől félek...
okt. 16. 17:28
4/11 A kérdező kommentje:
Lányok?
okt. 16. 17:35
5/11 anonim válasza:
Jobb esetbe lányok
De a mai világba fiúnak vagy transzinak is küldheti.
6/11 A kérdező kommentje:
#5 úgy értettem hogy lányoknak mi a véleménye erről :D
okt. 16. 17:45
7/11 anonim válasza:
38 éves nő vagyok. Sajnálom, de sanszos, hogy nem neked csinàlja a képeket :(
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor logikailag jól gondolom :( köszönöm
okt. 16. 19:01
9/11 anonim válasza:
Ez nem sanszos.. Ez tuti. Nincsen olyan, hogy egy nő le akar venni a lábadról, mert ugye azért csinál ilyen képeket aztán valahogy abszolút elfelejti őket, illetve elfelejti elküldeni..ráadásul rendszeresen. Ha ennyire gondol rád amikor csinálja, majd másnap újra csinál holott még az előzőt sem küldte el de aztán ezt sem küldi el, pár nap múlva meg megint csinál párat...akkor, hogy lehet, hogy azután már nem jutsz eszébe, hogy jaj, nem küldtem el, és akkor kezdődik elölről? Dehogyis. Sajnos azokat a képeket biztos, hogy látja az akinek szánva vannak...csak az nem te vagy.
10/11 anonim válasza:
Nem. Nem készítek magamról képeket, amik bajba sodorhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!