Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként erotikus levelezésre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként erotikus levelezésre hol találhatok partnert?

Figyelt kérdés
Milyen oldalak vannak? Fontos a diszkréció ,persze kép csere szóba jöhet,de nem társkeresés a cél.
okt. 15. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg ezutan a kerdes utan kaptal 20 privatot legalabb de igen ez az oldal is tokeletes ilyenekre akar meg alkalmik megbeszelesere is 20l
okt. 15. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első is írta, találni itt is lehet. /F
okt. 15. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Masszázzsal egybekötve vállalom, ha érdekel.
okt. 15. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Éppen jo helyen jársz. (Akár privit is irhatsz.)
okt. 15. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
azért én fenntartásokkal kezelem, hogy kérdező valóban lány e
okt. 15. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

Hirtelen azt olvastam levezetésre:)

Nekem volt itt több ilyen a teljes diszkrévlció mellett. Itt valóban lehet találni.

40F

okt. 15. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Itt is találhatsz megfelelő partnert. Aztán címet cseréltek és mehet a levelezés a végtelenségig. f.
okt. 15. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt nem találsz, akkor sehol :D
okt. 15. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Valahova eltűnt az előző válaszom :) Talán kimegtúlmoderálta valaki? Én leveleznék, de csak értelmes dolgokról, fantáziával, nem alpárian és megértéssel. Ha esetleg ez nem csak egy álkérdés egy pasitól aki pecázgat, akkor szívesen benne vagyok egy ilyen kalandban. Volt már ilyenben részem és igazik "kapcsolat" is lett belőle, de nem ez a cél már. Csak a szórakozás, izgalom :)
nov. 22. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!