Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoptatok ma?
Figyelt kérdés
Milyen apropóból?
Mire gondoltál közben?
okt. 15. 14:29
2/18 anonim válasza:
Igen! Pasimat, mert izgat! Rá gondoltam!
3/18 anonim válasza:
Igen, megbeszeltunk egy fiatalabb sraccal egy “randit” elmentunk enni valamit beszelgettunk haza kisert en pedig felhivtam meginni egy kavet. Aztan lesz0ptam. Arra hogy en vagyok neki az elso es en fogom elvenni a szuzesseget
4/18 anonim válasza:
A munka annak számít? Mert akkor igen.
5/18 anonim válasza:
Még nyár volt mikor utoljára csináltam. L
6/18 anonim válasza:
igen. Az volt az apropó, hogy reggel indulás előtt kanos volt a pasim.
7/18 anonim válasza:
Én most beszéltem meg a csajommal, hogy lesz egy félóránk míg a gyerekek haza jönnek...
8/18 anonim válasza:
Igen, a főnökömet. Abból az apropóból, hogy ezt akarta.
9/18 anonim válasza:
7 es, Jobb lenne, ha házasságban nevelnétek a gyerekeket - és tisztelnéd a kedvesed - régen rossz, ha neked ez a nő csak holmi "csajod"...
10/18 anonim válasza:
Jut, eszembe, az 3. emeleten állítólag az egyik csaj munkaidő után 5e ért szokott szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!