Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénisz pumpát van aki ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisz pumpát van aki ki probálta már?

Figyelt kérdés

Hatás amit kivált meddig tart?

Ovatodan használják akkor nem sérül pénisz?

Péniszpumpa pozit és negativ hatásai?

okt. 15. 05:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van egy Bathmate és rendes levegős pumpám is. Úgy vettem észre hogy rövid távon igenis képes megnövelni a péniszt de csak vastagabb lesz. Álltalába a 2. napon már eredi méretre vissza megy. Pumpálást követő 1-2 nap az erekció is jobb(bár szerencsére nekem nincs gondom azzal). Ha túl erőlteted ne csodálkozz ha tele lesz a farkad piros pontokkal. Majd elmúlik. Olyankor amúgy elég érzékeny de maga a pénisz hanem a bőr.
okt. 15. 05:46
 2/10 anonim ***** válasza:
*de nem maga a pénisz
okt. 15. 05:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Aktus terén mit tapasztaltál?

Női partnereid révén?

Nem fogom túlzásba vinni pumpálást mérdékel fogom csinálni.

Milyen hamar mentél el segit abban ne süljön el pisztoly hamar?

okt. 15. 06:54
 4/10 A kérdező kommentje:
bathmate hydromax milyen használni melyik jobb levegövel pumpálos vagy bathmate hydromax?
okt. 15. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam szexelni. Szóval abba nem tudok segíteni. A bathmate nem okoz akkora "bedurranást" viszont biztonságosabb. A másikkal durvább pumpálást lehet elérni de ott vigyázni kell plusz tud kellemetlen is lenni.
okt. 15. 07:17
 6/10 A kérdező kommentje:

bathmate hydromax hogy érted nem okoz akkora beduranást?de vasragit és merev lesz a pénisz azért töle?

Másikkal milyen durva hatás érhetö el mi annak márkája?

okt. 15. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:

A levegőssel alacsonyabb vákuumot lehet előidézni. A vizes jobban kíméli a farkad.

Nekem egy cmt, nőtt a levegőstől. Bal oldalt nekem sokkal vékonyabb volt és megtört szex közben. Annak a kezelésére vettem.

Szoktam még az ujjammal is masszírozni. Szépen kihozta a baloldalt már de nagyon sok időbe telt...

16 cm volt most 17,5 a hossza.

Pumpában 18 felé is fel egy de az nem annyira releváns mert beszívja a henger magát a szeméremdombomba.

Ha gyógyszereket szedsz akkor hamarabb jelentkeznek a piros foltok.

Ilyenkor a kapilláris érdekből a bőr alatt kijön egy kis vér.

Ezek az erek látják el a bőrszövetet.

Ehez nekem már nagyon meg kell pumpáljam. Óvatosan kell kezdeni míg meg nem szokja a bőröd a vákuumot.

A levegőhöz eleinte használtam gumit, így csökkentve a sérüléseket.

Ami nekem van azt lehet vízzel is használni, kipróbáltam.

Kb egy éve használom néha rendszeresebben máskor kevésbé.

Heti 1x minimum de van olyan, hogy 2 naponta.

Ha nagyon megpumpálod akkor egy darabig nem lesz olyan erekció mert regenerálódik(legalábbis nekem így van)

1x majdnem 19 cmre pumpáltam aztán 2-3 napig nem is akart felállni rendesen.

Viszont a péniszem már nem törik meg szex közben. Igaz még mindíg fékonyabb egy kicsit az egyik oldal de határozottan pozitív hatással van rá a pumpa!

okt. 15. 09:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Értem bathmate hydromax érimeg jobban de akkor lehet igy gelvátva használni öket.

De hydromax éri meg igy szeretném kimélni szerzomat nekem 13-14cm szeretném 16-18 cm pumoálni de kimélni fogom és idövel hozzá szokik farkam.

Használtam péniszköpenyr de mindig meg kapom húsvér péniszt szeretik igy pumpával edzésképen ovatosan mwgnovesztem ezzel a kettövel.

okt. 15. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a reális max a 15cm. De ha a hosszát akarod növelni akkor pénisznyújtó készülék kell neked. Az nekem nincs szóval nincs tapasztalatom de azt mondják hogy napi 6 órán át kell hordani és hónapok alatt talán sikerül 2-3cm-t növelni rajta.
okt. 15. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Én próbáltam a pénisz nyújtót.

Nekem csak gagyi aliexpress-es van. Mivel nekem alapból 17,5 ha még meg is nyújtom kB lehetetlen viselni. Csak itthon pucéran tudom hordani 1-2 órát.

Lehet beruházok valami minőségibb cuccra majd. Nem rossz amúgy tényleg megnyújtja de keserves kínlódás szerintem.

Lehet Kissebb pénisszel jobban lehet alkalmazni, nem tudom...

Eddig ami nekem bevált az a jelq+pumpa. Sok türelem kell hozzá nekem 3ik hónaptól lett szemmel látható eredménye. Nagyon lassan haladok a sok egyéb elfoglaltságok miatt.

Sok sikert kívánok mindenkinek illetve Még több kitartást.

okt. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!