Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat jobban beizgatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat jobban beizgatja az, ha a nő megszorítja szex közben?

Figyelt kérdés
Észre vettem hogy a párom jobban beindul ha szex közben rászorítok valamilyére, mondjuk a kezére, vállára, esetleg elkezdem szorítani az állkapcsát

okt. 13. 11:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Beizgatja? Nyelvújítók, nyelvújítók mindenhol
okt. 13. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

11:10 manapság ez a módi. Nem hallottad még? Engem is idegesít, de ilyeneket hallok mindenhol:

beájulok

bealszom

behányok

beőrülök

Stb

Katasztrófa

És ezt tetézi nálam az idegen nyelvű szavak magyar szövegkörnyezetbe illesztése. 😳

okt. 13. 11:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mert egyfajta visszajelzés az izgatottságról, személyesen viszont a punci szorítását imádom.
okt. 13. 11:33
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Én a puncimmal szoktam szoritani a farkát, na azt nagyon élvezi.

Beizgul 🤣

okt. 13. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Izgassatok be emgem is lányok, vagy indítsatok fel😂
okt. 13. 14:39
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Igazából,ha a pinájával szorítana. De az én párom nem bír.
okt. 13. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Vannak ilyen lomha tágpinájú proliribik na😂
okt. 13. 15:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Jó sok gonosz vélemény összegyült itt egy (szomotokra furcsa) szó miatt. De ha ettől nektek most jó, hát legyen.

7: az azért érdekelne, hogy a kérdésemből miért következtettél arra hogy én tág vagyok?

okt. 13. 17:02
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Szorítson, izgató, a seggem is szoríthatja, az is jó.
okt. 13. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem a szó miatt születtek gonosz vélemények kis cuki hanem mert valós tapasztalat nélkül mindenkit egy kalap alá veszel, eldöntötted jogtalanul hogy márpedig te így gondolod és ezen nem változtatsz. Igazából csak egy jogtalan hiszti ami egy olyan férfi számára akiben megvan a gyengédség, sértő. A párkapcsolatok többségében, ahol igazi szerelem van jelen igenis sok a gyengédség a férfiak részéről, nem csak a szexben. Ehhez persze előbb szerelmes kell lenni, társat kell találnod. Persze ha minden férfiról ez a véleményed ezért mindenkit egy kalap alá véve elutasítasz, nehéz dolgod lesz. Nyilván hiába írom le mert már eldöntötted magadban, csak ne csodálkozz ha negatív kritikák érik a hasonló megnyilvánulásaid.
okt. 13. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!