Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/19 anonim 

válasza:

Itt csak a dugás számít? Mert akkor 1
Amúgy: 4
15/19 anonim 

válasza:

Kb. 100.
Nem tudom pontosan, mert pl. egy orgiában nem a könyveléssel van elfoglalva az ember lánya.
(nem kérek privit!)
16/19 anonim 

válasza:

9 es luxus a munka? Mert 12- körül kapnak most az alma szedők 10- orába
Inkább a könnyebb pénz keresési lehetőséget választjátok??
19/19 anonim 

válasza:

Az, hogy valaki nem csak egy-két pasassal szexelt élete során, az miért nem hasznos válasz? Mit kellene hazudnom, hogy az legyen?
16 éves korom óta van aktív szexuális életem. Most 31 éves vagyok. 15 év alatt 10 partner tényleg olyan megbotránkoztató?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!