Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány férfival volt eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány férfival volt eddig hüvelyi orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Akivel nem volt, azzal miért nem?

okt. 13. 09:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kettővel.

Összesen 5 partnerem volt és akivel nem jött össze azért volt mert velük nem voltam kapcsolatban.

okt. 13. 09:33
 2/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
78%

1, a férjemmel. Viszont neki a farka is másabb, számomra tökéletes, a g-pontomat pont jól ingerli a makkja. Ő nagyon jól tudja kontrollálni az orgazmusát, addig nem élvez el, amíg nekem nem lett legalább 4-5 hüvelyi orgazmusom, és egy csiklóval.

Nem tudom a többivel miért nem volt, nem is figyelt rám egyik sem úgy, csak reszelt amíg el nem élvezett és ennyi. Meg a többiek közül egyiknek sem volt ennyire vastag a farka, és a makkja sem volt ilyen nagy.

okt. 13. 09:34
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
okt. 13. 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
1,a férjemmel nekem is. De nalam az a titok, hogy nyalás, ujjazással élveztessen el aktus előtt. Előtte 3 férfivel voltam ezt egyik sem csinálta.
okt. 13. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
2
okt. 13. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

1

Mert összesen egy férfival volt szexuális kapcsolatom

okt. 13. 10:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Senkivel 4-ből.
okt. 13. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
60 pasiból 2-vel. 32/N
okt. 13. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:

8 🤣🤣🤣

Nem tudom melyik részére reagáljak

okt. 13. 12:21
 10/15 A kérdező kommentje:

#9 egyikre se reagálj, légyszíves!

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Nagyon informatív az is, hogy írtátok mennyivel nem volt. Külön köszönet annak, aki próbálta megfogalmazni miért nem volt akivel nem volt.

okt. 13. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!