Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány férfival volt eddig hüvelyi orgazmusotok?
Kettővel.
Összesen 5 partnerem volt és akivel nem jött össze azért volt mert velük nem voltam kapcsolatban.
1, a férjemmel. Viszont neki a farka is másabb, számomra tökéletes, a g-pontomat pont jól ingerli a makkja. Ő nagyon jól tudja kontrollálni az orgazmusát, addig nem élvez el, amíg nekem nem lett legalább 4-5 hüvelyi orgazmusom, és egy csiklóval.
Nem tudom a többivel miért nem volt, nem is figyelt rám egyik sem úgy, csak reszelt amíg el nem élvezett és ennyi. Meg a többiek közül egyiknek sem volt ennyire vastag a farka, és a makkja sem volt ilyen nagy.
1
Mert összesen egy férfival volt szexuális kapcsolatom
8 🤣🤣🤣
Nem tudom melyik részére reagáljak
#9 egyikre se reagálj, légyszíves!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Nagyon informatív az is, hogy írtátok mennyivel nem volt. Külön köszönet annak, aki próbálta megfogalmazni miért nem volt akivel nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!