Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, melyik látványt szeretit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik látványt szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Ha szex videót néztek, melyik látványt szeretitek jobban? Ha a nő egy normális méretű, vagy kicsi vibrátorral kényezteti magát, vagy inkább ezt a brutal méretűt, amit miután kivesz, kB belátni a nőbe belülről, annyira kitágul.

okt. 11. 07:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Egyiket se. Minden ami mű, még csak a látványa is engem lelankaszt
okt. 11. 07:36
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Az igazi szexet miért nem próbálod ki???
okt. 11. 07:45
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha normál méretűt használ.
okt. 11. 07:50
 4/13 A kérdező kommentje:

2.

Mert videókat készítek egy oldalra, de ilyen videóm még nincs, és nemtudom milyen méretű vibrátort rendeljek.

okt. 11. 08:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt, ha az látszik a lányon, hogy jólesik neki. Tehát, ha a brutál méretűvel küzd, akkor inkább a kisebb, de ha az látszik, hogy az nagyon jól esik neki, akkor lehet a nagy is.
okt. 11. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
A kicsi vibrist
okt. 11. 08:10
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
A kicsit, egyértelmű. Azt az illúziót kelti, hogy önmaga élvezetéért csinálja, és én csak meglesem.😀
okt. 11. 08:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan videókat szoktam nézni, amiben ilyeneket használ a csaj:

[link]

okt. 11. 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan méretet használj amivel Te jól érzed magad. Ez a fő lényeg, nem a mérete. :D
okt. 11. 10:38
 10/13 A kérdező kommentje:
9, ez nem az én élveztemet szolgálja. Ez a munkám, tehát az a lényeg hogy mire van igény. Én a saját igényeimet kamera nélkül szoktam kielégiteni.
okt. 11. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!