Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek izgató ha egy lány leborotvája a feneketek lyukáról a szőrt?
Figyelt kérdés
okt. 10. 19:44
4/10 anonim válasza:
3x olvastam el mire értelmeztem🤣😅😂 Szóval a lány az én fenekemről? Mi ez a fétis? 😂🤣😂 Kevés vagyok én ide a gyakorira
😀
5/10 anonim válasza:
Hidegen hagy. De ha nagyon szőrös, az tud zavaró lenni
7/10 anonim válasza:
Igen, de csak ha a feleségem csinálja. 39f
8/10 anonim válasza:
Elég ebből a férfi segges kérdésekből
9/10 anonim válasza:
Bakker, benéztem. Szóval hogy az én fenekem lyukáról? Őszintén szólva nem hiszem hogy izgató lenne, de mivel eleve egy nagyon intim dolog ezért könnyebben elengedem magam vele szex közben.
Ha valaki ezt nagyon akarja hát akkor felőlem oké. De csinálhatja csak szőrnyíróval is, akkor nem lesz benövéses
10/10 anonim válasza:
Joeg... Mik ezek a kérdések? Mindenki borotvalja sajat maga lyukanal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!