Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen szexeltem egy 71 éves nővel, mi a véleményetek?
71éves a nő, lefeküdtem vele, nem fogom azt írni,hogy de nagyon fiatalos meg ilyenek mert nem igaz, egyszerűen nagymamásan öregnek néz ki,
viszont megint rájöttem,hogy nem a kor számít a szexben, mert bizony pl: normál alakú, se nem kövér se nem vékony a nő, és a puncija semmivel se rosszabb mint egy huszonévesnek, sőt, a puncijának se rossz szaga,se rossz íze nem volt, teljesen jó volt, kellően nedves, fazonra nyírt, szűk, küllemre sem mondta volna meg senki,hogy ez egy 71 éves punci.
Bizony voltam sok huszon, harminc éves nővel akiknek sokkal csúnyább, ápolaltlanabb volt a puncija, vagy akár kövérek voltak nagy logó mellel, tehát tényleg nem a kor számít ez a tapasztalatom.
Mi van haver összefutottál C...-val valamelyik klubban? 😀
Nyugi cimbi, utólag négyszemközt szokták bevallani a klubba járók, de már nagyon sokan voltak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!