Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a molett/kövér nőket szereti az a nagyobb melleket is keresi? N
Jómagam popsipárti vagyok inkább, így a mellméret kevésbé lényeges számomra. Elsősorban nem a külső alapján választok barátnőt, partnert, mindenkiben megtalálom azt, amely vonzó számomra, de a libidómat a méretes kerek popsi izgatja igazán. Nem tagadom, a nagy mellek, a szép dekoltázs az én tekintetemet is vonzza. Szex közben viszont nem sok különbséget érzek a kicsi vagy nagy mellek között, ugyanannyira izgatnak. Ebből adódóan voltak kicsi és nagy mellű telt barátnőim, ahogy sportosak és vékonyak is különböző cicikkel.
(megsúgom, legizgatóbb számomra, ha arcomra ül a nő és úgy kényeztethetem, ez pedig méretes popsival még fokozottan élvezetes)
Kérdező nő,hölgy!
Szingli pasiként nekem Te nagyon tetszenél,mert a teltebb,ducibb formákat szeretem egy nőben!
Lenne kedved beszélgetni,akár ismerkedni privátban velem?
Ha igen,jelezd,kérlek valahogy!
Számomra a teltebb nők a legszebbek,s legvonzóbbak a világon.
Nem tudom,hogy együtt kellene amúgy járnia a teltebb formának a nagyobb,de kizárólag természetes mellekkel,de nekem ezek jönnek be a legjobban,az tuti!
Jah,s igen!
Én is szívesen megnéznélek vélemény miatt akár arc nélkül,s akár privátban...
23-as voltam,s vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!