Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analis szexel ki mikor és miért kezdte el?
Figyelt kérdés
Nőként hány évesen próbáltad ki?
Te is szeretted volna, vagy esetleg a párod vett rá?
okt. 9. 11:28
1/5 anonim válasza:
28 voltam, akkori párommal csináltuk. Engem mindig is érdekelt milyen őt pedig nagyon izgatta.
2/5 A kérdező kommentje:
1es.
Addig sose próbálkoztál esetleg otthon egyedül?
Azóta rendszeresítve lett a dolog?
okt. 9. 11:34
3/5 anonim válasza:
1es vagyok, előtte nem, néha picit bedugtam az ujjam. Utána kb havi 1x csináltuk. Mostani párommal sokkal rendszeresebb, heti 2 alkalom kb.
4/5 anonim válasza:
Én elég korán kipróbáltam,valamiért engem érdekelt,izgatott.
5/5 anonim válasza:
26-27 lehettem elotte a tobbi parommal sosem, de a mostani szepen, finoman vezetett bele a dologba es vegulis elveztem/elvezenm. Nalunk ebben nincs kvota, ahogy eppen erezzuk, de azota is benne van a szexualis egyuttleteunk repertoarjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!