Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet hármas szex fog kialakulni? Többi lent.
Nem, ebből nem lesz automatikusan hármas szex, bocsi. De az lehet, hogy kíváncsiak mennyire vagy bátor. :)
Amúgy hol lehet ilyen lányokat találni? Én akárhányszor találkozom 20-as, 30-as lányokkal textilmentes szaunában, többnyire nyakig be vannak tekerve törölközőbe.
33F
Csatlakozom 3#ashoz. Előző válaszomból kimaradt, hogy azért jó meztelenül izzadni, mert a test így egyenletesen hevül fel. Ezt nem gátolja a szaunatörölköző vagy lepedő, ám a forró textil meglehetősen kényelmetlen - újabb érv a meztelenség mellett. Ez főleg a hölgyek számára hátrány, ám emiatt az összemosódás miatt azt látom, hogy valóban nagyon sokan emiatt inkább kínlódnak.
Ami a szaunahancúrt illeti, én egyszer láttam ilyet pedig rendszeres rendszertelenséggel járok különböző helyekre és akkor is rövid volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!