Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti büszkék vagytok, ha a párotoknak nagy farka van?
Azoktól a lányoktól kérdezem akiknek a párjuk 18 cm és a feletti méretben.
Eszetekbe szokott ez néha jutni? Nyilván nem minden percben ezen jár a fejetek de elönt benneteket néha a büszkeség, hogy az én pasimnak azérr elég nagy a férfiassága és ez elégge klassz helyzetet teremt a kapcsolatotokban.
Extrém esetben akár a barátnőitekkel is megbeszélitek ezt?
Nem beszélem ki a méretét a barátnőimmel, max. annyit, hogy kielégít.
A pénzügyei jobban érdekelnek.
19cm
Na most vagy elhiszitek vagy nem, de a barátnőm már gyakorlatilag az egész környezetének elmesélte ezt, annyira imádja.
A testvérei, a szülei, a korábbi munkatársai, a mostani munkatársai, a közeli barátai, a távoli barátai, valahogy mindig feljön
Engem nem zavar, meg aranyos hogy ennyire odavan értem. Plusz egyébként már hozzá vagyok szokva mert baráti körben is időről időre feljön ez a téma, valamiért vannak emberek akik imádják ezt a témát
25F
Nem dicsekedtem még ezzel egyik barinőmnek sem, de aki rákérdezett annak megmondtam. Volt aki kölcsön akarta kerni... 😄
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!