Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a férfi szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a férfi szex közben a punciból átrakja a nő fenekébe a farkát, akkor nem élvezi a puncit?

Figyelt kérdés
Milyen okokból nem élvezheti egy férfi a puncit? Tágnak érzi? Túl nedves?

okt. 9. 00:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Azért nem gondolom, hogy túl nedves lettem volna, mert soha nem vagyok túl nedves. Meg én végig éreztem a puncimban őt, gondolom ha túl nedves vagyok, akkor én is kevésbé érzem, nem? De lehet rosszul gondolom, soha nem volt ilyen gondom.

Hát, át akarta tenni, de nyilvan nem tudta sokáig nyomni, el is ugrottam. Megbeszéltük, hogy én nem akarok alapból anált, mert nekem ez megalázó (ne...légyszi most ezért ne szóljatok le, én ilyen vagyok), azt mondta oké. Most elég rosszul érzem magam ezek után. Erőszak nem történt természetesen, de azért elég határozottan akarta csak úgy betenni a fenekembe és igen, minden előkészítés nélkül... Főleg mondodm, nekem az anál szex alapból rossz érzést kelt, erre ő így állt neki :/

Csak szexkapcsolat volt amúgy, több alkalom nem lesz. De ő keres folyamatosan, azt mondta olyan kívánatos vagyok, hogy elvesztette az eszét. Aha... Tipikus duma.

Csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor mi veszi rá a férfit, hogy csak úgy átrakja. Kicsit rossz érzés belegondolni, hogy nem élvezik a puncimat, függetlenül attól, hogy ez a srác egy bunkó.

okt. 9. 17:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne agyald túl, szerintem csak rosszul választottál. Lehet kifogtál egy anál mániás hülyegyereket. :D
okt. 9. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Úristen valaki éjfélkor,képes ide feljönni,csak ez miatt?Én akkor még csak az igazak álmát aludtam.
okt. 9. 18:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Ti ilyen késő este szexeltek,vagy nagyon sokáig?
okt. 9. 18:23
 15/24 anonim ***** válasza:

"azt mondta,hogy olyan kívánatos vagyok,hogy elvesztette az eszét.Aha...Tipikus duma."

Akkor miért szexeltél vele?

okt. 9. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Azt is írtad,hogy bunkó.

15-os voltam

okt. 9. 18:26
 17/24 A kérdező kommentje:
#12 igen, úgy néz ki... Ezek után nehéz lesz új férfit találni, de ez van.
okt. 9. 19:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Nőként nem hiszem, hogy nehéz lenne új férfit találni. Inkább csak minőségi partnert nehéz találni. De talán ismerd meg jobban előtte a másikat, még ha csak szexkapcsolatról is van szó.
okt. 9. 19:41
 19/24 A kérdező kommentje:

#18 hát na ez az, hogy minőségit nehéz találni 😅

Most nem a férfiakat akarom szapulni, nyilván férfiakkal is ugyanez a helyzet. Ez van.

okt. 9. 22:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Ne válassz elhamarkodottan. Kicsit szerencse kérdése is ez, de hidd el nem minden pasi ilyen kis farok. :)
okt. 9. 23:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!