Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek mikor élveztek utoljára a talpaira? Kort is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
okt. 8. 23:43
11/22 anonim válasza:
Bezzeg ha tudná,hogy itt hány nő válaszol...Kb 0. :)))
12/22 anonim válasza:
Egészen pontosan 2024.10.02. 19:46kor.
19L
13/22 anonim válasza:
3 as, a szabályzattal elfogadtad, hogy kaphatsz privatot. Jelentsem a valaszod?
14/22 anonim válasza:
9 es, téged meg én pontozlak le és jelenthető a válaszod provokálásért! Szabad privátozni, a szabályzat megengedi! Akinek nem tetszik, az ne kavarjon a szexuális rovatban! A házasság előtti szex pedig még mindig ocsmány lelki bűn.
15/22 anonim válasza:
Egyik lanyismerosommel kocsikaztunk tegnap es lattam fekete nylon harisnyaba volt meg fekete szaggatot farmerba es le vette a cipojet lattam labat mozgatta es poenbol mondtam neki olembe kene tegyed legalabb jobb helye lenne nem gondoltam volna oda teszi erezte hogy a farkam kőkemenyre allt fel es kerdezte miez? Mondtam hat.. eleg kivanatos labad van meg labfejed es mondta hogy segit rajtam ha gondolom ha ez titok marad hat szegenykemnek ugy telielveztem a talpat hogy en is meglepodtem de lattam tetszett neki remelem part.2 lesz valamikor egyszer 😅😅😅
16/22 anonim válasza:
Tegnap este volt egy egész napos harisnyámra de ma is várható szerencsére 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!