Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom anál szexelni akar,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom anál szexelni akar, ha ma szex közben benyúlt a popsimba?

Figyelt kérdés
okt. 8. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem feltétlen, én is szoktam a popsiját ujjazni a páromnak normál puncis szex közben. Ha anált akarok, akkor mondom neki, hogy most szeretném a popsiját magamévá tenni.
okt. 8. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Én sosem akarom betenni a farkamat a csajom fenekébe, de ujjal azért szoktam bele-bele nyúlni. Szóval nem feltétlen. De miért nem hozod nála szóba?

A farkát beléd teszi, majd a szádba élvez és nem mered ezt megkérdezni tőle? Talán szégyenlős vagy előtte?

okt. 8. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Lehet kíváncsi volt a reakciódra, hogy mit reagálsz ha a seggedbe nyúl. Ha tetszik, akkor nyilván megkörnyékezné a farkával is és biztos szeretné berakni oda is majd.
okt. 8. 22:30
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

"Én sosem akarom betenni a farkamat a csajom fenekébe"

Mennyi jóról lemaradsz az életben, sajnállak.. :DDD

okt. 8. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Imádom az anált, nekem az a kedvencem.
okt. 8. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

4. és 5.: köszönjük az építő válaszokat a kérdező által feltett kérdésre.

Kérdező: ahogy a kettes írja: kérdezd meg tőle.

okt. 8. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Lehet. Élvezd.
okt. 8. 23:04
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

#4 igazad van, a 2-es válaszoló biztos nagyon szomorú, hogy női nemi szerveket dug, gondolom éjjelente tele sírja a párnáját emiatt...

Kérdező, sajnos lehet, hogy majd bele akarja tenni a farkát is a fenekedbe. Illetve lehet nem sajnos, attól függ, te hogy állsz hozzá. Ahogy írták előttem is: kérdezz rá :)

okt. 9. 00:36
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
8# mi ez a fogyatékos felfogás? Aki a női segget dugja, az is a nőhöz tartozik és iszonyú élvezetes, szűk, lágy, hatalmasat lehet bele élvezni. Az, hogy neked ebben sosem lehet részed, hát ez van. :D
okt. 9. 01:12
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

#9 mi ez a fogyatékos felfogás?

Arra próbáltam utalni (bár gondolom nem vagy azon a szinten, hogy értelmezd a szarkazmust), hogy a 2-es válaszoló valószínűleg teljesen jól el van a puncival, nem igényli az análszexet. De majd reflektál erre, ha van kedve.

Mindenesetre nekem soha nem lesz benne részem, ugyanis nem akarok női fenekekben turkálni a farkammal. Tekintve hogy heteroszexuális nő vagyok, akinek farka sincs.

okt. 9. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!