Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már spontán orgazmusod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már spontán orgazmusod élményfürdő medencéjében?

Figyelt kérdés

Úgy értem azoktól a buborékoztató levegőbefúvóktól..

Ha volt ilyen kifejtenétek, hogy hol, milyen élményelem okozta az örömöd, továbbá hogy teagàltaf le te, és a környezetedben lévők észrevették-e?

Végül nő v férfi vagy, S hàny éves?

okt. 7. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Volt
okt. 7. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Volt igen.L.
okt. 8. 05:26
 3/10 menta34 ***** válasza:
36%

Múltkor pont ezt néztem egy wellnessben.

Az az én beteges lelkem, hogy izgatott látni a nőkön, hogy mit csinálnak... de azért mégis szomorú valahol, hogy ezt kell csinálják, mert ez jut, vagy, hogy inkább ez mint egy férfi, stb.

Amikor pedig férfi csinálja az gusztustalan. Mondom ezt férfiként.

okt. 8. 07:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Állni állt már betonkeményen tőle, inkább kellemetlen ilyenkor :D De elélvezés közelében sem voltam. F
okt. 8. 10:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert az én csiklòm elég könnyen láttam, de valahogy az élményfürdők nem nagy élményt nyújtanak szàmomra. Vagy túl erősek vagy túl gyengék a sugarak. Vagy olyan iránybòl jönnek, hogy feltűnő lenne oda tartani.

Most hétvégén voltam egy helyen, és volt egy gyengus ráülős sugár. Talán ha félretoltam volna a bikinim, jó lett volna, de ezt nem mertem, mert mindig attól tartok, hogy kamera van a víz alatt. Kénytelen voltam kimenni a mosdóba, és mechanikusan rásegìteni, hogy jó legyen...

Hár ezért kérdezem, hogy másnak megy automatikusan kéz nélkül a vîzben is?

Férfiaknak szerintem könnyebb lehet. Nekik jó lehet a hátulról érkező erősebb sugár, nem?

Míg a női csiklóhoz kell a pontos iránY...

okt. 10. 00:03
 6/10 A kérdező kommentje:
*könnyen KATTAN
okt. 10. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Jó erős vízsugár csodákra képes.
okt. 10. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kattan a csiklód, ez jó😊
okt. 10. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Pezsgőfűrdö,és termálvizben kőkeményen állt fel de nem élvesztem el de kökeményen állt.
okt. 10. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
35%
Igen volt
okt. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!