Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem baj szerintetek ha részben a jó csajok miatt mentem Egyetemre és hogy kihasználom a külső adottságaimat?
Nem szeretek a külsőm miatt beképzeltnek tűnni de már az Egyetem előtt is szerettek engem a csajok,leginkább szerintem a helyes arcom,magas,sportos és igényes külsőm miatt,az intim méretem se utolsó.
Viszont továbbtanulni Egyetemre,részben a jó testű,szép-sportos csajok miatt mentem és eddig több sikerem is volt már,persze jobban szeretem ha egy csajjal minden jól működik az ágyban akkor hosszabb távú a viszony és nem csak pár alkalmas kapcsolat.
Nem szoktam kihasználni a csajokat érzelmileg sose viszont nagyon bejön hogy szinte bárkit megkapok aki bejön nekem.
Nyilván a tanulás is fontos a bulizások meg a csajok mellett de ha ezeket összetudom egyeztetni akkor nem baj szerintetek ha a csajokra több időt fordítok mint a tanulásra?
17:58
Bocs de már nem kis 18-20 éves vagyok:)Tehát már rég nem vagyok seggdugasz:D
Azért mert valaki Egyetemre jár nem azt jelenti hogy csak 20 év körüli lehet:)
18:04
Már bocs de pont azért tanulok inkább hogy a magam ura legyek és ne 40 ugyanazzal a 40 emberrel kelljen dolgoznom;)
18:12
Hát látod sokak csak irigyek de már rég hozzászoktam:D
18:10
Pofája a lovaknak van,kirúgni meg ne félj nem fognak:)
Faterom minek segítene,kis 18-20 éves vagyok aki még rászorulna a szüleire:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!