Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem baj szerintetek ha részben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj szerintetek ha részben a jó csajok miatt mentem Egyetemre és hogy kihasználom a külső adottságaimat?

Figyelt kérdés

Nem szeretek a külsőm miatt beképzeltnek tűnni de már az Egyetem előtt is szerettek engem a csajok,leginkább szerintem a helyes arcom,magas,sportos és igényes külsőm miatt,az intim méretem se utolsó.

Viszont továbbtanulni Egyetemre,részben a jó testű,szép-sportos csajok miatt mentem és eddig több sikerem is volt már,persze jobban szeretem ha egy csajjal minden jól működik az ágyban akkor hosszabb távú a viszony és nem csak pár alkalmas kapcsolat.

Nem szoktam kihasználni a csajokat érzelmileg sose viszont nagyon bejön hogy szinte bárkit megkapok aki bejön nekem.

Nyilván a tanulás is fontos a bulizások meg a csajok mellett de ha ezeket összetudom egyeztetni akkor nem baj szerintetek ha a csajokra több időt fordítok mint a tanulásra?

okt. 7. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy baj. A te életed és azt csinálsz vele, amit akarsz. Az én szememben csak egy felszínes seggdugasz vagy, de más értékrend szerint éljük az életünk.
okt. 7. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Addig élvezd amíg van rá lehetőséged. Legalább diplomád is lesz :D
okt. 7. 18:00
 3/14 A kérdező kommentje:

17:58

Bocs de már nem kis 18-20 éves vagyok:)Tehát már rég nem vagyok seggdugasz:D

Azért mert valaki Egyetemre jár nem azt jelenti hogy csak 20 év körüli lehet:)

okt. 7. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem az egyetem miatt vagy sikeres Hasselhoff! Azért mert közösségbe vagy,egy elég nagyba! Majd ha ugyanazzal a 40 emberrel dolgozol eggyütt letörik a szarvad. De tanulgass. Addig is lekötöd magad.
okt. 7. 18:04
 5/14 A kérdező kommentje:

18:04

Már bocs de pont azért tanulok inkább hogy a magam ura legyek és ne 40 ugyanazzal a 40 emberrel kelljen dolgoznom;)

okt. 7. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Mert a nagy pofád miatt mindig ki fognak rúgni? Apuci segít? Mit tanulsz Adonisz?
okt. 7. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Valakiben mennyi elfojtott düh van 😂
okt. 7. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
szegény kis srácnak az egóját összetörtétek, nem hiába na, szar a nárcik élete. 😂😂😂
okt. 7. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Rád értettem
okt. 7. 18:23
 10/14 A kérdező kommentje:

18:12

Hát látod sokak csak irigyek de már rég hozzászoktam:D

18:10

Pofája a lovaknak van,kirúgni meg ne félj nem fognak:)

Faterom minek segítene,kis 18-20 éves vagyok aki még rászorulna a szüleire:)

okt. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!