Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 feletti nők kívánósabbak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 feletti nők kívánósabbak?

Figyelt kérdés
Közösségi média társkeresőben fiatalokat megszégyenítő módon vágynak a "gyengésdségre" Ilyen sok a kiéhezett öregasszony? Szimplán csak unatkoznak?
okt. 5. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tízes akkor még nem láttál magára igényes ötvenes mőt ha neked ez ezt jelenti.
okt. 5. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok lehet.
okt. 6. 01:43
 13/15 anonim ***** válasza:

#11 a rendszeres sport, és tudatos életvitel sokat segít, de alapvetően nem igényesség kérdése amik jellemzően ekkorra már megváltoznak.

Ja és amúgy igen, nem láttam még, legalábbis nem emlékszem hogy ruha nélkül láttam volna. Kíváncsi vagyok, de nem töröm kezem-lábam hogy lássak. Van még addig bőven lehetőségem mire abba a korba lépek

okt. 6. 10:49
 14/15 anonim ***** válasza:
50 éves ki éhezet öregasszony?Aha...le esne az állad milyen 50-es NŐK!vannak. te milyenekel találkozol a környezetedben?Hidd el az egyik legjobbak ha nem a legjobbak
okt. 6. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Oké 14 tudjuk hogy neked nem ott van a léc ahol másnak. És fixen incel vagy, még erről az oldalról is állandóan kitiltanak
okt. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!