Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti eltűrnétek hogy a párotok a barátnődet is dugja?Esetleg végignéznétek?
Volt már rá példa. Ráadásul az én ötletem volt a 3-as. Nem voltam féltékeny, sőt kifejezetten élveztem ahogy a pasim felváltva dugott engem és a legjobb barátnőmet.
De ha a hátam mögött, a tudom nélkül történne ilyesmi, azt nem tolerálnám! Szakítanék a pasival, barátnővel pedig vége lenne a barátságunknak egy életre! De még meg is tépném előtte a csajszit!
36N
A párjuknak nem engedik, de ha nincsenek kapcsolatban, akkor két barátnő mindig benne van egy jó kis szexben.
A múltkor a Balaton parton a haverommal megismerkedtünk két csajjal, közben a haverom összejött egy harmadikkal, leléptek, a két csaj folyamatosan viccelődtek velem, hogy most hogy fogok elbánni kettőjükkel, nem jött össze a dolog, mert a végén bepiáltak és szarul lettek, elment a kedvük, de alakulhatott volna ez jól is ...
Egyetem alatt a koliban hozzászoktunk ehhez.
Egyáltalán nem zavar.
Ha a hátam mögött csinálná, akkor nagyon rosszul esne, mert át akarna vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!