Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek Magyar Péter szexi, vagy már öreg?
Mondjuk ez attól függ, mennyi idős csajtól kérdezed.
Nem néz ki rosszul, az meg hogy milyen ember, más kérdés.
Őt szívesebben nézegetném óriásplakátokon mint Orbánt, Gyurcsányt, Szíjártót...
Mondjuk Zelenszkij se néz ki rosszul, de azért... na.
"Szexi, vagy már öreg?"
Hát nem tudom, szerintem nincs összefüggés aközött, hogy ha öreg valaki akkor már nem szexi. Azt sem értettem soha, hogy manapság miért öregezik le a 40 év körülieket.
Mindenesetre nekem nem elég a külső ahhoz, hogy valaki szexi legyen, kell hozzá egy olyan kisugárzás, egy olyan személyiség és olyan belső. Ezekből pedig nálam ő megbukott. És mindenféle politikát félretéve mondom, ez a része nem érdekel. De tudom, hogy mindenki csak a politikai nézetei alapján válaszol ezekre a kérdésekre. Én ezt figyelmen kívül hagyom és próbálok normális választ adni, amire látom nem sokan képesek ha már bele van keverve egy ilyen téma.
Az előzőek alapján viszont számomra inkább taszító egy ilyen személyiségű ember, tök mindegy milyen oldalon áll, meg mi mellett áll ki. Ettől függetlenül szörnyű a modora is, meg nyilván tudni, hogy milyen ember. Kinézetre pedig nyilván nem csúnya, de van benne valami "idétlen", valami kisfiús. Szóval küllemre sem gondolnám szexinek. Tehát nem csúnya, de egy igazán szexi férfitól távol áll. Belsőleg pedig elég taszító.
26 vagyok, szerintem 43 éves korához képest piszok jól nez ki.
Jóképű, csinos, sportos.
Nekem bejön
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!