Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki élvezi nézni mást szex közbe esetleg maszturbálni látni másokat ?
Figyelt kérdés
Van olyan hölgy, aki élvezi ha lát más part szexelni, mást maszturbálni? Esetleg meglesni, és úgy élvez maszturbálni?okt. 3. 15:31
5/9 A kérdező kommentje:
#4 maszturbálni vagy mással szex közbe is nézed és úgy maszturbálsz?
okt. 3. 15:59
6/9 anonim válasza:
Nekem a feleségem szokta nézni, ahogy más nőket megd.gok. Volt, hogy ő hozta fel a csajt nekem egy sz.pásra.
7/9 anonim válasza:
Igen van - az más kérdés, hogy mindegyikre azonnal 200 kamizélni akaró pasi jut 😅
8/9 anonim válasza:
6os, de irigyellek, hogy ilyen a feleséged☺️☺️🥰! Ez nekem is tetszene, nem akarsz beszélni a férjemmel, hogy meggyőzd? Egyébként azt is engeded hogy a feleséged is kenyeztesse a nőt?
9/9 anonim válasza:
Én hármasba szexelnék nagyon,2 nő 1 férfi,de semmi esélyem nem volt még. Persze hogy izgat,de sokáig nem tudnék csak passzív résztvevő lenni. Kellene valaki nekem is,aki foglalkozik velem közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!