Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hinni azoknak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hinni azoknak akik szóban leírják hogy jó a kis farok is? Vagy csak inkább félnek a lepontozástól?

Figyelt kérdés
A való életben pont az ellentetjét tapasztaltam. 13-14es kis virslim van és egy nőnek sem kellettem sokáig. Lehetek/Lehettem volna bármennyire tökéletes külsőleg-belsőleg, ha túl kicsi akkor kérdés nélkül lelépnek egy nagyobb farokért. De képesek kötni kompromisszumot ha gazdag vagy. De amellett is félrejárna természetesen. 18-19centivel még tökéletesnek sem kell lenni, bunkókat úgyis jobban szeretik az ágyban. Ne magyarázza meg nekem utólag egy nagyfarkú álszent se hogy neki átok a mérete.
okt. 1. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 17 cm van és vastag mint egy husáng.

Az exem simán megcsalt mikor azt képzelte, hogy egyedül marad (távol dolgoztam 2 hónapig!!!)

Semennyire se játszott közre, hogy 4 évig harmonikus kapcsolatunk volt, jó, minőségi szexuális élettel megfűszerezve.

El akartam venni amúgy feleségül azért is mentem egy kis pénz után...

Szal ja ennyit a faxméretről.

Hiába a hátkarmolásos, "istenem ez dejó" stb dugások ha egyet kattan akkor nincs mit kezdeni, el kell fogadni, tovább lépni.

okt. 1. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a farokméregetős baromságot!

A nők soha nem az alapján döntenek. Illetve azok a nők, akiknek a farokméret a legfontosabb, annyit is érnek. Egyszer dughatók.

Az egyéniség, humor, lazaság, figyelmesség sokkal fontosabb.

N67/F71, a pasi.

okt. 2. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!