Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakszom arra, hogy a párom kamagrát szed, de nem találom sehol. Miből lehet észrevenni, hogy valóban használ? Milyen jelei, tünetei vannak neki? Normális válaszokat várok, mert tényleg érdekel, miből veszem észre.
Figyelt kérdés
Egy ideje mondogatja, beszél róla, hogy jó lenne kipróbálni, meg, hogy az egyik ismerőse milyet használ.
Mik a jelek? Miből érem tetten, hogy ezt kamagra hatása alatt van épp?
szept. 30. 18:06
11/13 anonim válasza:
Nem megengedett a segedeszkoz nalad? A kamagra is segedeszkoz. Ne legyel buta,h mindenen kiborulsz. Orulj a jo szexnek es ne kotekedj. Az a lenyeg,h jo a szex es sokaig tart. Kitcerdekel mit evett hozza?
12/13 anonim válasza:
Vörös lesz a szem golyoja. Mikor szedtem néha néha, nekem mindig olyan volt és napra készen álltam minden pillanatban. De én negyedet vettem be mert az egésztől fájt a fejem utána.
13/13 anonim válasza:
Keményebb lesz a farka ,többször is dúgtok naponta,be vörösodik az arca,füle dùzatabb forròbb lesz a farka nekem legalábbis...de ez miért baj én is szoktam néha egy felet asszony is tudja .Ne nyomoz ,élvezd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!