Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BpMasszőr kérdése:
Az 50-70 közötti Nőkhöz szól a kérdésem. Részesűltetek Yoni (intim) masszázsban?
Figyelt kérdés
Ha igen/ milyen élmény volt?
Ha nem/ kipróbálnátok-e, ha volna rá lehetőségetek?
A válaszokat kor megjelölésével kérném.
szept. 30. 13:24
1/2 anonim válasza:
Bocs, hogy 50 alatt válaszolok.
Egyszer el akartam menni egy ilyen masszázsra, és váltottunk pár levelet a masszőrrel, de abban a pár levélben elmagyarázta nekem, hogy én miért állok rosszul a testemhez, eddig miért maszturbáltam rosszul, meg különben is, ő mindent sokkal jobban tud az én testemről, és amúgy is egy ilyen kis jelentéktelen teremtés csak örüljön, ha hozzáér egy ilyen istenáldotta szakértő, mint ő.
Úgyhogy ennyivel végeztem is.
2/2 anonim válasza:
ma 13:36
Nem kell annyit levelezni, mert a végén csak rosszul tud ebből kijönni az ember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!