Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NemFogodKitalálni kérdése:
Normális, ha nőként ezért (is) izgat az análszex?
Figyelt kérdés
Tehát engem izgat a gondolat, hogy a párom úgymond az egész testemet használhatja, kicsit mintha megalázónak érezném az anált, de éppen ezért izgat. Ez normális? Vagy csak én vagyok ilyen selejt? :D
N
szept. 30. 09:03
1/9 anonim válasza:
Normális. Nekem volt olyan is aki kifejezetten el tudott élvezni anál szextől.
3/9 anonim válasza:
Én pont azért nem szeretem, mert megalázónak gondolom.
De itt mindenki azt fogja neked írni, hogy normális, ahogy viszonyulsz hozzá, mivel az anál manapság kötelező, az okok és miértek mindegy.
Nêzd, az első se konkrétan a kérdésre válaszolt. A lényeg, hogx menjen az anál.
4/9 anonim válasza:
Az a normális amit te, ti élveztek. Valószínű van sub hajlamod ha a megalázás része izgat.
5/9 anonim válasza:
És élvezed is a seggbekukit? Igazi feleségnek való vagy akkor
6/9 anonim válasza:
Ez, hogy fantáziálsz valamiről, közel sem biztos, hogy élőben is élvezni fogod. Előző párom, exem nem akarta kipróbálni, de mindig győzködtem, csak tegyen egy próbát. Annyira bejött neki, hogy heti 1-2x mindig a popsit kellett használnom, ő egy szende kis óvónő volt egyébként. Mostani párom, aki a feleségem is már azóta, mindig kiakarta próbálni, kérte tőlem, hogy a fenekét is használjam picit, aztán kipróbáltuk és azóta sosem, mert nem jött be neki, nem szereti. :D Pedig na ő az a tipikus nagyszájú meg egyébként elég perverz is az ágyban, de ezt mégsem szereti.
7/9 A kérdező kommentje:
#6: nem csak fantázia, ezt egy szóval nem mondtam. Megalázónak tartom, és élvezem. Eddig nálam az anál nagyon nagy tabu volt, pont ezért “gyenge pontom”. Amikor a férjemmel úgy csináljuk, olyan érzés pont ez miatt, mintha használná a testemet, azt csinál vele, amit csak akar. Éppen ezért izgató, élvezetes számomra.
szept. 30. 12:47
8/9 anonim válasza:
Szingli pasiként pici irigylem a férjedet,hogy iyen nővel lehet együtt,aki ezt is imádja,élvezi,s bevállalja!
9/9 anonim válasza:
#3 cseppet sem kötelező. Ha valaki ezzel hiteget téged, az hazudik.
Az is normális, hogy a kérdező élvezi, ahogy az is teljesen normális, hogy te nem akarod csinálni.
Akkor nem normális, ha az egyik félnek rossz és mégis csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!