Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is van ugy hogy csak nagy cicire tud felizgulni? E kosar alatt nekem nem mükodik cerka. 22/F
Figyelt kérdés
szept. 29. 19:30
2/16 anonim 

válasza:

Akkor az esetek 99%-aban nem csak a cici nagy, ugye?😅
3/16 A kérdező kommentje:
Igen valoban nem gyakori.
2 es mire gondolsz?
szept. 29. 19:48
4/16 anonim 

válasza:

Arra hogy hatalmas valag,és has jàr mellé vagyis zsirdisznó...
5/16 A kérdező kommentje:
4 es igen. 90% ban ez jellemző de az nem tetszik nekem. Én csak a nagy mell de hogy mashol ne legyen sok felesleg.
szept. 29. 19:54
6/16 A kérdező kommentje:
Marmint hogy ugy szeretem. Tul nagy segget se szeretem.
szept. 29. 19:55
7/16 anonim 

válasza:

4-es
A másik eset, hogy műcici.
;)
Bár józan sebész nem vállalja be kézilabda méretű cicik gyártását.
8/16 A kérdező kommentje:
Masnak van olyan vagy ez mar tulzas hogy lefekszem. Csak negykezlab felem jön es szopom ciciket.
szept. 29. 19:58
9/16 Senior Séf 

válasza:

A feleségem filigrán csaj. El sem tudom képzelni, hogy 40-45 éve még a határozottan dús idomokat kedveltem. Ha most olyannal kéne élnem, felkötném magam.
10/16 anonim 

válasza:

Más meg a 45-ös női lábakra izgul, de a nagy mellekből még akkor is több van :) Haver ha neked ez a vágyad akkor hajrá, mindenki másra gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!