Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan cuckold párkapcsolat , ahol a férjet az izgatja , ha abszolút megvonja önmagától a szexuális együttlétet feleségével és kizárólag ara izgul , az tetszik neki , ahogyan más férfiak megkefélik a feleséget ?
Ilyen szempontból nem is ez, hanem igazából az az igazán nehéz döntés, illetve szituáció, amikor a pasinak alapvetően jól működik, tudná is csinálni, csak egyszerűen nem tudja kielégíteni vele a csajt, mert mondjuk a mérete annyira kicsi. Szerintem ilyen esetben lehet nehezebb elfogadni azt, hogy egy másik férfi segítségére van szükség, nem akkor, amikor valakinek már egyáltalán nem működik.
12 /
Való igaz , amit írtál , maximálisan egyetértek veled .
Piszkosul kellemetlen lehet annak a pasinak , akinek amúgy működik , de még is kevés ahhoz , hogy a barátnőjét , feleségét kielégítse .
Kevés pasi lehet , aki mind ezzel együtt tud élni és el tudja fogadni az ilyen kellemetlen helyzetet .
14/
Értem én , de mi lesz abban az esetben ha talál valakit , aki még nálad is jobb ?
16/
Tehát igen szoros köztetek a kapcsolat , gondolom nagyon szeretitek egymást annak ellenére is , hogy feleséged szeretőkhöz jár .
És előtted is le a kalappal , mert 8 hónap után , örömmel fogadtad vissza .
Sok férj nem így tett volna .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!