Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek szokott büdös lenni a farkatok?
Figyelt kérdés
szept. 27. 21:27
5/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ezt egy fiú vagy egy lány kérdezte? 🤣
Ha fiú és neki szokott, akkor nem tudja hogy kell mosakodni? 🤔
Ha lány akkor igazán rossz emlékei lehetnek amikor egy farokra gondol. ☹️
Nekem volt egy ilyen élményem, öklendeztem szop@s közben, de nem a mélytoroktól… 😅 akkor még túl fiatal voltam és képtelen voltam rá 😅 40 n
7/11 anonim válasza:
Annyira nem szokott büdös lenni, hogy már fentről érezzem a szagát. De ha oda tudnék hajolni, akkor lehet a nap végére nem rózsaillatú lenne.
8/11 anonim válasza:
Megdugtam egy csajt, aki - mint utólag kiderült - gombás volt. Ehhez párosult a nagy nyári meleg és egy túlságosan zárt alsó. Melóból hazaérve (tusoláskor) érződött némi kellemetlen szag.
9/11 anonim válasza:
Metélt farkam van, szellőzik a makk állandóan. Ezen kívül napi 2x mindig lezuhanyzok, akkor megmosom rendesen. Inkább dícsérni szokták a partnereim, hogy guszta/finom.
Max.popsiszex után lehet büdi ha kicsit csokis lett, de olyankor benne van a pakliban. Utána kimegyek a fürdőbe és alaposan megmosom. Azalatt meg nem szagolgatja senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!