Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoljak, ha az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak, ha az új barátomnak nem csupán elől, de a fenekén is le van borotválva, ez heteró pasiknál is általános vagy nem?

Figyelt kérdés

szept. 27. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen problémának titulálta,csak kíváncsi.

Szerintem nem gond,ha le van borotválva,ha neki így kényelmes,miért ne?

szept. 28. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
A hátam borotválásához rögzítsek fanyelet?
szept. 28. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nyalit szeretne, akkor meg nem előny a szőr. Amúgy meg, higiénia...
szept. 28. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szexi a szőrtelen fenék a pasin, én szeretem nézegetni is a pasim hátsóját,bár ő eddz is rendesen,jó formája van. Meg szoktam izgatni is ott,nem lenne jó a szőrösség
nov. 6. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálam alap ez már jó sok éve. Nem csak higéniai okai vannak, szex vonatkozásában is fontos. Szeretjük az anális jázszsdozást felém is. Nyalás prosztata maszázs, stb.

Meg igazából kényelmes is így. Hozzátaszem, hogy mi kozmetikusnál gyamtáztatunk.

nov. 7. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!