Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem fura? Mit gondolnal ez alapjan a pasirol? L
Csak nekem fura, ha egy pasival flortolosen kivul semmi nem volt, csok se, de mar celozgat ra, hogy szopjam le?
Mar regota ismerem, de akkor is olyan illuziorombolo.
Ez egy bunkó, ne foglalkozz vele.
Viszont engem nem ismersz és nem is flörtöltem veled, nincs kedved engem leszopni?
Bírom hogy nem ismerjük a konkrét helyzetet és csak az egyik fél véleményét tudjuk, de a válaszolók többsége azonnal leparasztozza meg taplónak nevezi a srácot. Közben meg lehet hogy csak poénkodott a szopásról, amit a kérdező "célozgatásnak" vett, pedig nem volt benne semmi bántó. Ráadásul még a kérdező is csak annyit írt hogy a srác "célozgatott" rá, és tudjuk hogy a célozgatást milyen könnyű félreérteni. Konkrét kérésről szó sem volt, ilyet a kérdező sem állított, de egyes válaszolók már olyanokat böfögnek ide hogy "taplóság ilyet kérni" :D Mert ugye nyilván ő a tapló, akiről semmit sem tudunk, még azt sem hogy pontosan mit mondott, véletlenül sem az aki ismeretlenül, a helyzet részletei nélkül parasztoz le másokat :D
Kérdező, ezt beszéld meg a sráccal, ne tőlünk várd a bölcs beszédet. Kérdezd meg tőle hogy tényleg arra célzott-e a múltkor hogy szeretné ha leszopnád. Ha igent mond, közöld vele hogy ez a tempó neked gyors és előtte szeretnéd jobban megismerni. Az ilyen gyökér válaszolókra meg ne adj, szerintük mindig mindenki tapló aki egy picit is különbözik tőlük :)
Hát, igen, 10-esnek igazsága vagyon. Nekem ezekkel a hirtelen kinyilatkoztatott, elítélő válaszokkal mindig az az érzésem, hogy csak a panaszos csajnál akar bevágódni a válaszoló: „én nem vagyok ilyen bunkó, szpj le inkább engem”. Ráadásul engem zavar, hogy a kérdező kirakta a problémát, de azóta semmit nem reagál, a továbbiakat firtató kérdésre sem válaszol.
Ezekkel mindig az az érzésem, mintha valami online csajmagazinra így írna az „újságíró” cikket. Kitalál egy munkahelyi szexuális vonatkozású helyzetet, ide kiírja, a reakciókból meg lehet dolgozni, hogy mi a véleménye az „utca emberének”, ahova ki se kell menni (Péter, 33; Kitti, 28). Már csak egy párkapcsolati szakértőt kell felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!