Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ilyen hipnotikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen hipnotikus hatása a női mellnek?

Figyelt kérdés
Ha pl utcán látok egy nőt nagy mellekkel akkor is megkívánom ha amúgy a kinézete átlagos vagy akár az alatti. Alapvetően egy csúnya lányt is izgatóvá tud varázsolni csak annyi hogy nagy melle van.

szept. 25. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
És ezt a popsis csajok hogy utálhatják. 😂😂😂😂
szept. 25. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit rejtegetnek, vagy legalábbis csak részleteket látni belőle, arra mindig kíváncsi az ember teljes egészében is. Főleg ha neki nincs olyan.
szept. 25. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Sosem fogom megérteni ezt nőként.

Ahogy a férfiak beszélgetés közben a mellemet nézik. Ahogy ha lekerül a ruha a pasik úgy cuppannak rá a melleimre, mint egy éheztetett újszülött….

szept. 25. 22:46
 4/14 A kérdező kommentje:
3. Gondolhatod milyen nehéz férfi társaim köztük jómagam élet így😵‍💫😆
szept. 25. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
#3 mi sem értjük, mégis szeretjük 🙂
szept. 25. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk szeretem, ha rácuppannak a mellemre.
szept. 25. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:
22%

Állítólag a női mellek azért "állandósultak" (tehát nemcsak akkor vannak, amikor szoptatnak, hanem mindig), mert a feneket helyettesítik, arra hasonlítanak. Régen ugye a többi emlősök hasonlóan hátulról történt a behatolás, de aztán kitaláltak az emberiség a misszionáriust...

Ez nem válasz a kérdésre és amúgy sem értem (az ősasszonyok melle [se] nagyon hasonlít fenékhez)...

Viszont nekem nagy mellem van és soha, azaz soha nem tapasztaltam azt, hogy a páromon kívül bárki is nézte volna a mellem, de ő is csak akkor, ha már meztelen vagyok, amúgy nem is érdekli. Szerintem a nagy mellek is addig vonzóak, amíg formásak és peckesek, ha lóg, akkor kb. senkit nem is érdekel.

szept. 25. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
mi olyan furcsa ebben? érettséget jelző karakteres nemi jelleg, a nőknek van, a férfiaknak nincs, ez már önmagában is vonzóvá és érdekessé tudja tenni a másik nem számára. hát még ha hozzávesszük, hogy a funkciója a termékenységhez és szaporodáshoz kapcsolódik. végső soron az egész szexualitás téma nem kis részben a termékenységhez és szaporodáshoz kapcsolódik.
szept. 25. 23:44
 9/14 anonim ***** válasza:
28%

3-as!

Csak az a baj, hogy ha meg nem a melledre cuppanok rá, hanem egy másik testrészedre, akkor meg egyből egy fetisiszta baromnak leszek elkönyvelve.

szept. 26. 00:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 ez csak a kezdet. amerikai feministák már egy ideje rajta vannak, hogy azért is fetisiszta baromnak legyél elkönyvelve, ha izgatónak találod a női mellek csókolgatását. kíváncsi vagyok, a punci mikor kerül sorra.
szept. 26. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!