Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen hipnotikus hatása a női mellnek?
Sosem fogom megérteni ezt nőként.
Ahogy a férfiak beszélgetés közben a mellemet nézik. Ahogy ha lekerül a ruha a pasik úgy cuppannak rá a melleimre, mint egy éheztetett újszülött….
Állítólag a női mellek azért "állandósultak" (tehát nemcsak akkor vannak, amikor szoptatnak, hanem mindig), mert a feneket helyettesítik, arra hasonlítanak. Régen ugye a többi emlősök hasonlóan hátulról történt a behatolás, de aztán kitaláltak az emberiség a misszionáriust...
Ez nem válasz a kérdésre és amúgy sem értem (az ősasszonyok melle [se] nagyon hasonlít fenékhez)...
Viszont nekem nagy mellem van és soha, azaz soha nem tapasztaltam azt, hogy a páromon kívül bárki is nézte volna a mellem, de ő is csak akkor, ha már meztelen vagyok, amúgy nem is érdekli. Szerintem a nagy mellek is addig vonzóak, amíg formásak és peckesek, ha lóg, akkor kb. senkit nem is érdekel.
3-as!
Csak az a baj, hogy ha meg nem a melledre cuppanok rá, hanem egy másik testrészedre, akkor meg egyből egy fetisiszta baromnak leszek elkönyvelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!