Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet különlegessè tenni a barátomnak az elsö alkalmat?
Figyelt kérdés
A barátom mèg szüz ès szeretnèm az elsö alkalmat emlèkezetessè tenni, amit sose felejtene el. Ti mit ajánlotok? L25szept. 25. 21:27
11/13 anonim válasza:
Lassan, fokozatosan haladva. Fontos, hogy lazuljon el teljesen a barátod éreztesd vele, hogy nem kell rögtön lepedőakrobatának lenni.
Ahogy a többiek írták, nem kell egyből a lényegre térni, hagy fedezze fel a tested, "tévedjenek el" a kezeitek és az ajkaitok egymáson :)
A barátodat nem ismerem, csak magamból tudok kiindulni és én amiatt szoronganék, hogy nem tudnám egyből kielégíteni a párom.
Jó látni, hogy vannak nők akik türelmesek egy kezdővel.
Sok sikert.
12/13 anonim válasza:
25 évesen hogy kehet szűz valaki? Valami nagy gond van vele.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem feltètlenül, engem nagyon meglepett. Mondtam neki, hogy jöjjön mozduljon ki velem menjünk bulizni. Ha elzárkózol a világtól, akkor simán lehet így sajnos
szept. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!