Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen nem hétköznapi vágyaitok vannak, amit talán még szégyelltek is?
Útálom hogy szégyellem magam ez miatt és a szégyen érzés miatt nem tudom magamnak megengedni,hogy megéljem.
Szeretném sok pasival, szeretném nővel, szeretném fiatal lánnyal,jó lenne hármasban, szeretnék kikötve lenni,talán erősebb bdsm, egyszer lepisilnék valakit,egyszer megpofoznék egy lányt,külföldön leszopnék random egy nekem atlagosan tűnő férfit, hagynám hogy dugja a számat, kikötve megnézném ahogy a párom meg dug mást.És még nagyon sok van. Ezeket mindig el kell folytanom, mert elhatalmasodik rajtam a szégyen érzet. Pedig már 34 vagyok. Lehet soha nem fogom megtapasztalni.
Évek óta visszatérő álmom, hogy egy focicsapatnyi kan végigmegy rajtam.
De ez csak fantázia. :)
26N
Elgelejtettem oda írni,hogy nem kérek privátot,jól esik a felajánlkozó lány, de a szégyen miatt nem tenném meg vele.
3voltam.
#1: azzal, hogy ideírtál, gondolom már megindult a privát áradat, szóval akár le is írhatnád mik ezek a vágyaid, mert így kiírni nem volt semmi értelme.
#2 is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!