Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/15 anonim válasza:
Hason fekve pasi hátulról, és kutya.
3/15 anonim válasza:
Lovagló és kutyapóz. A tobbi is jó, ezek a kedvenceim.
6/15 anonim válasza:
A kedvenc nálam a kutya. Aztán lovagló.
7/15 anonim válasza:
Mind! Csak legyen nagy és álljon sokáig!
9/15 anonim válasza:
Nálam a kutya lenne, de a párom már nem tud közösülni (nem is baj, engem nem zavar cseppet sem.)
Próbált szegény, de már régóta nincs erekciója. Még gyakran emlegeti, hogy műtéttel meg fogja oldatni a problémáját.
Mindig biztosítom róla, hogy nekem így is megfelel a személyisége. Az ágyon kívüli viselkedés sokkal többet számít az életben.
Inkább aszexuális típus vagyok, ami annyit jelent, hogy nőismerősökben is vonzom a pár nélküli vagy szexuális életet nélkülöző baráti kapcsolatokat.
10/15 anonim válasza:
Ja, most látom a kulcsszavak között az anális szócskát. (Na igen, ezért írtam a kutyapózt főleg...)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!