Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti lennétek fiúk egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti lennétek fiúk egy napig? És ha igen akkor mit próbálnátok ki először?

Figyelt kérdés
Személy szerint ha én egy napig lány lehetnék akkor ki próbálnám milyen a női orgazmus.

szept. 24. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Állva pisilni. Meg kipróbálnám milyen erős(ebb)nek lenni.
szept. 24. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen megdugnék egy gyönyörű csajt. Nem vagyok leszbi, de egy szép női test szexi női szemmel nézve is. Ha a farkatok ugyanazt a gyönyört érzi, mint a mi csiklónk, akkor meg baromi irigy vagyok, mert nektek sokkal könnyebb szex közben érezni a gyönyört, míg a csiklót nehezebb közben ingerelni. Szóval szerintem szuper lehet bedugni a hüvelybe. Én biztos nem oràlra gerjednék.
szept. 24. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ugyanazt érzi-e de nálunk kb. 5 másodpercig tart. Szóval szerintem a nőknek ugyan ritkábban van de jobb
szept. 24. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
A behatolás nem 5 mp. Nem is az orgazmusra gondoltam. Felizgult csiklóhoz bármi hozzáér, gyönyörérzést okoz az érintés. Csak sajnos egy csomó pózban nem ér hozzá semmi. Ha a faroknak is ugyanilyen gyönyör az érintés, akkor maga a dugás is sokkal érzékibb lehet, mint amit a hüvely érez. De akkor lehet, hogy tévedek és a farkatok nem ugyanolyan érzékeny, mint a csikló.
szept. 24. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Közel sem. Az élvezésig gyakorlatilag nem érzünk semmit.

Nem véletlen hogy a férfiak nagy része nem ad semilyen hangot szex közben csak a végén.

szept. 24. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4es

Szerintem sem annyira érzékeny maga a makk, mint egy felizgult női csikló. Nem is lenne jó, mert akkor az már túl érzékeny lenne. De hogy nem isteni érzés minden egyes pillanat a punciban, azért az túlzás. Mondjuk én nyögök szex közben is végig férfi létemre, míg mások írják, hogy csak elélvezéskor… Lehet nekem jobb érzés.

szept. 24. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp kipróbálnám, hogy milyen lehet kukival a lábam közt élni :D
szept. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!