Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire ez a nagy szex tabu a fiatalabb csajok felé a jelenlegi társadalomban.Nem képmutatás és álszentség ez kicsit?
A modern tinik hamarabb kezdenek élni mint gondolná a sok naív..(nem 5évesekről beszélek!)
Anno amikor elcsábított a keresztlanyom és mondtam neki hogy ezt nem szabad...azt mondta..kit érdekel mit szabad...az én döntésem ..10 év múlva se bánta meg.
A saját gyereketek nem képviselheti a többséget, ahogy a saját nevelésetek sem..szerintem.
A szülők szemére sem lehet mindent rá vetni mert éjjel-nappal robotolnak és a gyereket a közösségek nevelik inkább mint sem a szülők.
8-9-es válaszoló nem tudom hol laktok, de nálunk nem ez megy sajnos amit leírtok. Nem kell nektek sem általánosítani, ahogy az sem az amit én most leírok, de nektek sincs igazatok.
Suliban dolgozom és látom a dolgokat. Nagy gondok vannak már a 7-8 osztályosokkal, és igen főleg lányokkal. Volt hogy verekedtek a fiúkon, többnek volt abortusza, masztis, tárgyakat feldugós videók kerültek ki mikor összevesztek a "párjukkal" stb... Tudnék mesélni a pár év alatt.
11# Kérdező, az ugye megvan, hogy a te személyes tapasztalatod, sőt még a haverjaid tapasztalata sem igazán nyom sokat a latban statisztika szempontjából?
Szóval ha a válaszadók állítása invalid, akkor a kérdésed is az.
11#
A 10# vagyok. Igazad van, hogy a saját gyerek nem nagy merítés statisztikailag.De náluk tényleg szülői stratégia volt mindig, hogy inkább nálunk legyenek néha tényleg sokan, mint mondjuk csavarogjanak. Ezért picit nagyobb a rálátásom,persze ez is elenyésző de a többi szűlőnél nagyságrendekkel nagyobb az tuti. Bevált ez a módszer a nagyobbik lányunknál, aki már felnőtt, remélem így lesz most is, mert ezek a legfontosabb évek a 14-18ig, hogy egy fiatal egészséges mentalitású felnőtté tudjon válni. Persze ügyelni kell a közelünkben lévő felnőttekre is, legyen az nagybácsi, keresztapa és a többi. Sajnos nekünk a közeli felmenőink között volt olyan akivel kislány korában a saját nevelőapja akart kikezdeni, nem jött össze neki, de egy egész életen át nyomott hagyott benne.
12#es
10,14 es vagyok. Ebben valószínű nagyon igazad van.
Mi a főváros egyik jobb modú kertvárosában lakunk, innen valószínű könnyebb.
De ahol a szülők halálra dolgozzák magukat, nincs idejük a gyerekre, vagy kulturálisan elfogadottabb a korai szexualitás, ott el tudom képzelni amit írsz. Pedig azoknak a kislányoknak is joguk lenne a védelemre, hogy ne kelljen abortuszra menniük és ne használják ki őket.Amikor egy kislánynak már 14 évesen a fiúk meg a szexualitás a központi kérdés, nagyon sokszor az érzelmi elhanyagolás van a hátterében, legtöbbször akit elhagyott az apja, vagy elváltak a szűlők. Figyelmet vágynak, ezért sokszor ezt a szerelemben vagy a szexben vélik megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!