Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a srác szex közben rácsap a feneketekre?
Figyelt kérdés
szept. 22. 22:36
12/15 anonim válasza:
9. vagyok. Elhiszem azoknak, akik azt írják, hogy szeretik. De nekem személyes tapasztalatom is volt olyan nővel, aki szex után a fenekemet paskolgatva kérdezte kissé kritikus hangon, hogy "ez neked milyen érzés", miközben láthatóan zavart vele engem. Amikor jeleztem neki, hogy én nem vagyok nő, nekem nem jó érzés, akkor azt válaszolta, hogy neki is ugyanolyan rossz, mint nekem. Fura volt, mert szex közben látszólag élvezte. De amúgy nagyon önbizalomhiányos nő (amit azóta már túlkompenzál, de akkor is), ráadásul eléggé bőrhibás a feneke, szóval talán csak ez jelentett gátat számára, hiába élvezte volna alapból.
13/15 anonim válasza:
Szeretem igen. Érzésre nyilván csíp, elég látványosan piros szokott lenni a fenekem, de maga a tudat izgató, hogy ott csap rám, és őt is mennyire feltüzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!