Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az a méret ami szakító indok nálatok egy frissen induló kapcsolatnál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel Tinderről vagy valahonnan randizni kezdtek egy sráccal, aki bejön nektek, jók a randik, de még nem vagytok szerelmesek. Megtörténik az első szex, és úgy érzitek túl kicsi volt ahhoz, hogy érdemes lenne folytatni ezért szépen fokozatosan leépítitek az illetőt.szept. 21. 12:11
A kérdező szavazást indított:
17 cm
16 cm
15 cm
14 cm
13 cm
12 cm
11 cm
28 szavazat
1/14 anonim válasza:
Bro' a méretet akkor látják amikor már az ágyban vannak. Akkor meg nem vonalzót vesznek elő, hanem végig is megy az együttlét s elválik jó-e a szex a pasival vagy sem. Tökmindegy hogy 22 és rossz, vagy 10 és azért, ha nem jó a szex akkor nem jó és viszlát.
2/14 anonim válasza:
Nagyon degradalo ez a 13 centis valasz. Paromnak akkora es meglepoen nagynak tunik, eler minden pontot, jo a szex🤷🏻♀️
3/14 anonim válasza:
A 17-el mi volt a baj?
Túl nagy? :D
A többség nem is tudja honnan kell mérni.
4/14 anonim válasza:
#1 egyáltalán nem megy végig az együtt ha akkor a méret...
5/14 anonim válasza:
#4 ha 5 cm akkor tényleg nem, mert akkorával nem lehet dugni. 10 cm-vel már lehet, csak éppen nem jó 😂 12 cm-vel már simán végigmegy a móka, s eldönti a csaj, hogy jó volt-e neki, vagy sem.
6/14 anonim válasza:
#5 12? 🤣🤣🤣
Még 15 cebtinél is max ha iszonyat szerelmes a csaj vagy elég sok pénz van.
12 centivel max a legrondább dagadt nő fekszik le.
8/14 anonim válasza:
15 cm az már nem rövid, mindegy ki mit mond. Az enyém 16 cm és így is akadt akinek nem volt jó ha vadulgattam.
Persze másnak meg simán tövig bemenet..
A legtöbb kapcsolatom nem a farkam mérete miatt ment gallyra. Sokkal inkább személyiség nem passzolt vagy egyéb elképzelések nem stimmeltek. Pl volt olyan aki gyereket akart én meg akkor még nem, volt aki lusta volt dolgozni nekem ez nem jött be,aztán volt olyan is akinek az én stílusom nem jött be....
1 ujjal is lehet jó orgazmust okozni ha adott hozzá minden.
9/14 anonim válasza:
#7 kérj segítséget. Talán tudnak segíteni
10/14 anonim válasza:
Na akkor én le is vághatom, úgyse kell majd használnom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!