Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez igy a mai világban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez igy a mai világban?

Figyelt kérdés
A nőket nem szólják meg ha használnak mübrokit,bezzeg a férfiak kapják az ívet ha müpuncit használnak,mivel az igazi sokkal jobb mondván..
szept. 21. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ez azért van mert képmutató világban élünk,és ugyebár a nőknek mindent szabad,a férfiaknak nem..
szept. 21. 10:09
 2/10 anonim válasza:
55%
De ki hirdeti ezt? Hogy használ ilyeneket? Mindenkinek magánügye
szept. 21. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem hogy valakit elítélnék ilyen miatt
szept. 21. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Soha nem láttam, hogy elítélték volna ezeket a férfiakat...
szept. 21. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Nézd én nő vagyok, van vibrátorom, és egyáltalán nem zavarna, ha a páromnak is lenne szexjátéka. Más random férfinél meg pláne nem érdekel. Szerintem ezzel csak a kevésbé intelligens pasik csesztetik egymást.
szept. 21. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem zavarna, ha lenne a páromnak is szexjátéka, nekem is vannak játékaim. A szexbe is be lehet vonni őket, így csak izgibb lesz az együttlét szerintem.
szept. 21. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:

4-es

"Soha nem láttam, hogy elítélték volna ezeket a férfiakat..."

Dehogyisnem!

Sok kérdés irták az itteni nők hogy mekkora lúzer már az ilyen férfi hogy nem tud magának igazi puncit szerezni.

szept. 21. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Te elgondoltál valamit, és lehetetlen ezen változtatni, hiába írja itt is mindenki, hogy nincs ezzel gond. Egyáltalán nem írtak ki sok ilyen kérdést itt a nők, én pl sosem láttam még ilyet. A trollokat meg ki kell tudni szűrni. Egy igazi nő a büdös életben nem írna olyat, hogy “puncit szerezni”. Ez a szánalmas pasik dumája. Lealacsonyító, és irritáló kifejezés. Nyugodtan használjon mindenki olyan segédeszközöket, amit akar, senkit nem érdekel.
szept. 21. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem téged zavar, hogy nem tudsz "puncit szerezni". És ezért akadsz fent ezen. :DD
szept. 21. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
En furan nezek az ilyen emberekre de cserebe nekem is csak anal plugon van, dildom nincs
szept. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!