Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek Lana Del Rey-el, ha úgy hozná a sors?
Figyelt kérdés
szept. 20. 17:33
1/12 StevenUp válasza:
Persze. Aztán kérném hogy karmolja végig a hátam és amikor elélvezek akkor nyomja el a cigit valamelyik karmolt sebembe...
2/12 anonim válasza:
Nem. Elvileg több fax járt benne, mint kilincs.
3/12 anonim válasza:
Ha úgy hozná a sors, akkor nem lenne más választásom. 😅
4/12 anonim válasza:
#3 szerintem ez ugy általában mindenkire igaz. Mármint még nem találkoztam olyannal, akiben járt volna akár egyetlen kilincs is.
5/12 anonim válasza:
#4 Nagyon köszönöm, hogy kijavítottad a poént, fain gyerek vagy!
6/12 anonim válasza:
Én nem. Attól félek, hogy felvágnám az ereimet közben. A zenéje annyira lehangoló, hogy félek a szex is olyan lenne.
7/12 anonim válasza:
Nekem az álomnő kategória. Rengeteg külsőre szép nő van de olyan lelkivilágú és kivételes zeneiségű mint ő nincs másik.
8/12 anonim válasza:
Olyan 2O13-2O16 elött még jó bőr volt de utána nagyon elhízott szegény. Előtte igazán jó kis "American 6O's Housewife" + "Southern Belle" stílúsa volt. Born to die az igazán jó albuma, utána befutott is kiveszett belőle ami igazán egyedivé tette szerintem. Azt a mai napig hallgatom, azon kívül max 1-2 jó száma van még.
10/12 anonim válasza:
Nem.
Van barátnőm, és egyébként sem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!